SANATATE IDEALA TIANSHI

COMENZI TIANSHI PRODUSE SI APARATE SANATATE 0765728730 mihaildoc@yahoo.com

Home | LEG MASSAGER-TIENS-TIANSHI-SANATATE-MASAJUL PICIORELOR | K.E.D.TIENS-TIANSHI(BCM) STIMULATORUL CIRCULATIEI SANGUINE,ENERGETICE | OZON TIANSHI-TIENS,OZONOTERAPIE | VENTUZE DE SANATATE TIANSHI | CENTURA MASAJ SANATATE TIANSHI | TIANSHI PRODUSE SANATATE SI APARATE | SANATATE LONGEVITATE DR. YOLLOK | TIANSHI TIENS VIDEO | VIDEO TIANSHI | QIGONG LIFE LONGEVITY | SPANISH LEARNING | LEARNING FRENCH | TRUFE CIUPERCI | 2013 COB,HOUSES IN NATURE | CONTACT | ORGON DIVERSE FRECVENTE BENEFICE | SFATURI NATURISTE | QIGONG LONGEVITY HEALTH | QIGONG YES SANATATE | LISTA PRODUSE NATURISTE SANATATE TIANSHI,APARATE,COMENZI

orgon mic
orgon158.jpg
reduce poluarea electromagnetica

ORGON CON
orgon5cristale.jpg
15 cm inaltime/diametru 12 cm

4 mini orgoni
chargedwatertbs.jpg
energizarea apei

orgono-terapie
orgon054.jpg
orgon-5 cristale

imag.jpg

Orgonul=punerea in rezonanta cu sursa vietii
orgonitediverse.jpg
dispozitivele orgonice stimuleaza sist.nervos parasimpatic,induce relaxare

mini orgon
miniorgon.jpg
mini orgoni se aseaza in fiecare colt al camerei

tn.jpg

orgonoterapie
orgon152.jpg
orgon con 5 cristale+orgon buzunar+orgon geanta femei

imag.jpg

diverse forme de orgoni

relatii,comenzi  BUCURESTI,  ALTE ORASE
 
  0765.728730           

   0723.818144
     
 
 
 

4 mini orgoni
chargedwatertbs.jpg
energizarea apei

tn.jpg

orgon mic pentru buzunar

 
 

orgon mic
orgon158.jpg
reduce poluarea electromagnetica

orgon con cu cristal

PRETURI  ORGON :
 
100 lei - 2 mici,portabile, (de buzunar)
100 lei - 1 portabil mai mare(pt. geanta  femei)
150 lei - 1 de camera
350 lei - 1 de casa sau apartament mare ( piramida conica )

Photo of Orgon Energy  

 

chargedwatertbs.jpg

Planeta noastră este un sistem complex care dispune de toate mijloacele pentru a-şi avea singur de grijă. Planeta este cea care efectiv susţine viaţa, dar nu numai prin asigurarea condiţiilor fizice şi chimice pe care le cunoaştem (sau le putem intui) cu toţii. Aşa cum există un īnveliş planetar care este format din aerul necesar vieţii (atmosfera), aşa cum există şi un īnveliş format din cāmpul magnetic (numit magnetosferă), tot aşa există un īnveliş mult mai "discret", mai fin, şi care īnglobează īntreaga planetă. Scopul acestui īnveliş este acela de a susţine procesele vitale intime, care scapă atenţiei omului obişnuit. Energia corespunzătoare pentru acest īnveliş este numită orgon.

orgon010.jpg

picture033.jpg 

Energia orgonica sau energia vietii, chi sau prana cum este numita in diferite traditii, reprezinta sursa noastra de sanatate, buna dispozitie si reprezinta factorul esential in mentinerea unei stari generale de bine.
Energia orgonica este responsabila de cateva aspecte ale vietii noastre cum ar fi: imbatrinirea, nevoia de somn, vulnerabilitatea la agresiuni externe (electromagnetice).
Este cunoscut faptul ca o vitalitate scazuta determina o imunitate scazuta si implicit o vulnerabilitate la agresiuni electromagnetice, agresiuni infoenergetice sau PSI si manipulare.
Vremurile pe care le traim au devenit de asa natura incat poluarea energetica este o stare cu care ne-am obisnuit si o consideram o parte integranta sistemului nostru energetic.
Din pacate aceasta nu este o stare naturala a individului, fiecare dintre noi avand dreptul la o viata cat mai armonioasa. Aceasta armonie si acest echilibru interior poate fi obtinut prin diferite metode. Unele dintre acestea avand actiune limitata in timp si fiind supuse un factori interni, cum ar fi: meditatiile si relaxarile, rugaciunea, etc., pe cand alte metode ofera o protectie permanenta a sistemului nostru energetic(dispozitivele orgonice).
Asa cum poate multi dintre voi stiti exista diferite aparate de atac PSI si manipulare, dar totodata au fost descoperite si aparate de protectie impotriva acestor tipuri de agresiuni.
Aceste dispozitive se numesc dispozitive orgonice si reprezinta mijloacele principale de protectie impotriva agresiunilor!

Princpiul de functionare este relativ simplu si se bazeaza pe interactiunea dintre materia organica si anorganica care prezenta in proportie de 50%-50% si in contact direct transforma energia moarta (orgonul mort) in energie vie, sau energie vitala, orgon.
Avantajul principal al acestor dispozitive este faptul ca nu necesita incarcarea sau alimentarea de la curent sau alte surse de energie externa, functionand ca si un perpetuum mobile.

 

Descriere

Dispozitive orgonice
Orgonul este EXTREM de eficient pentru:
Regenerarea intregului organism
Amplificarea CONSIDERABILA a bio-enegiei proprii de aici rezultand o vitalitate Exceptionala si implicit amorsarea proceselor prin care corpul se vindeca singur
Protectia fata de influentele exterioare nefavorabile
Imbunatatirea calitatii somnului. Persoanele care dorm frecvent deasupra dispozitivelor orgonice se odihnesc mai bine desi dorm mai putin decat de obicei!
Recuperarea rapida dupa boli sau eforturi indelungate
Reglarea gradata a greutatii datorata proceselor de normalizare a functiilor metabolice
Redobandirea optimismului si a poftei de viata
Rezistenta mai buna la stress
Purificarea meridianelor energetice
Redobandirea vigorii sexuale
Scurtă definiţie

Ce este orgonul? Este o energie naturală, care purifică, vindecă viaţa īn toate aspectele ei, este o sursă de energie pozitivă. Relativ necunoscută, folosirea orgonului este o modalitate naturală şi ieftină pentru a contrabalansa efectele dezastruoase ale energiilor artificiale răspāndite cu atāta uşurinţă de om. Orgonul neutralizează efectele microundelor, ale radiaţiilor electromagnetice, ale cāmpurilor magnetice dizarmonioase, ale radiaţiilor nucleare emise de centralele atomice.

Energia orgonica este energia primordiala a vietii. Reprezinta forta vitala fundamentala cunoscuta deorgon cei care au un strans contact cu natura, este CHI (energia vitala) din traditia chineza, este PRANA din traditia hindusa.

Numeroase aplicatii traditionale stravechi folosesc orgonul: acupunctura, presopunctura, exercitiile traditionale chinezesti, posturile corporale (asana) si tehnicile de respiratie (pranayama) hinduse.
Reich a identificat stiintific proprietatile si caracteristicile energiei orgonice: umple spatiul de pretutindeni, este lipsita de masa, patrunde prin materie, vibreaza continuu, este observabila si masurabila.
Orgonul are o mare afinitate pentru apa si se acumuleaza usor in organismul uman prin alimente, apa, respiratie si prin piele.
Orgonul are entropie negativa, adica tinde sa se acumuleze si nu sa se disipe.
Atunci cand campul energetic (aura) unei persoane vine in contact cu cel al unui dispoztiv orgonic, cele doua campuri devin simultan mai intense, producand un efect de multiplicare (si nu de simpla adunare) care este numit “aprindere”.
Reich a descoperit ca aceasta “incarcare” orgonica este benefica sistemelor vii (plante, animale, oameni): ajuta la intarirea sistemului imunitar, imbunatatirea circulatiei, incarca fiinta cu energie pozitiva si armonioasa.
Cercetarile au aratat ca dispozitivele orgonice stimuleaza sistemul nervos parasimpatic, induce relaxare si o senzatie de expansiune blanda. Acumulatorul orgonic concentreaza energia orgonica si ajuta corpul sa se ajute singur.
Orgonul nu este deloc strain corpului uman. Orgonul din atmosfera este doar o alta forma a energiei orgonice prezenta in corp. De altfel, stiinta milenara yoga isi bazeaza o intreaga ramura pe exercitiile de respiratie constienta, in acest caz fiind acum evident ca se foloseste orgonul atmosferic.

Acumulatorul orgonic
Combinarea unor materiale organice (lemn, bumbac, rasini, etc) cu metale formeaza o matrice care are capacitatea de a atrage si concentra orgonul, asa cum au demonstrat cercetarile lui Wilhelm Reich. Cartea sa, “Biopatia cancerului”, cuprinde suficiente detalii privind energia orgonica si impactul acesteia asupra proceselor vitale perturbante (bolile) din corpul uman.
Adaugarea unui cristal natural in aceasta matrice va intensifica procesul de acumulare orgonica.

Un inceput bun
Daca te-ai hotarat sa experimentezi cu un astfel de dispozitiv orgonic, vei descoperi vindecari miraculoase si efecte de armonizare evidente. Aceasta modalitate de actiune este in intregime naturala. Vei cunoaste direct efectele orgonului asupra ta, a familiei tale si a prietenilor. Vei constata cum iti va transforma miraculos gandurile negre si temerile zilnice in intuitii si asteptari pozitive, in sentimente inaltatoare si pure. Iar plantele, apa si animalele de casa vor deveni pur si simplu mai vii.
Si, la un anumit moment, vei dori sa imparti acest cadou cu ceilalti. Pentru ca, intr-adevar, acesta este un cadou. Un cadou de viata, o viata de care nu ai beneficiat datorita acelor forte si intentii negative, care nu doresc ca tu sa fii ceea ce ai putea fi. Dispozitivele orgonice nu iti dau viata, ci iti inapoiaza viata care ti-a fost furata.
Aceasta viata ti-a fost furata prin sugestii subliminale, hipnotice inserate la radio, televiziune, si chiar prin aerul pe care-l respiri, datorita prezentei tehnologiilor dizarmonioase, artificiale, ne-naturale (microunde, radiatii nucleare si electromagnetice). Senzatia inconfundabila a unei vieti pline ti-a fost furata de prezenta zaharului rafinat si a aditivilor chimici in alimentele de zi cu zi, de minciunile spuse continuu care ne “otravesc” mintea si sufletul, de cartile de istorie falsa scrise de falsi invatatori.
Cand primesti acest cadou al orgonului, lucrurile isi arata adevarata infatisare: atat cele frumoase, cat si cele urate. Pe masura ce saptamanile trec si mediul inconjurator din imediata apropiere se reface si revine la ceea ce ar fi trebuit sa fie dintotdeauna, vei realiza foarte clar adevarata dimensiune a complotului impotriva conditiei umane. Si atunci, ceva se va intampla in interiorul tau.
Stii sa deosebesti binele de rau, iar acest sentiment, care a fost ingropat ani de zile de egoismul si frica exacerbata, iti va fi de acum un ghid infailibil. Constiinta din interiorul tau striga acum sa daruiesti la randul tau acest cadou pe care l-ai primit. Pentru ca fericirea de unul singur nu este fericire. Pentru ca putem fi fericiti cu totii, impreuna!

singlepyramid.jpg

Efectele dispozitivelor orgonice :
- transforma energia negativa in energie pozitiva si genereaza continuu energia vietii;
- amplifica in fiinta celor care il utilizeaza procesele de transmutare si de sublimare benefica a energiilor;
- purifica mediul la nivel subtil, energetic;
- atenueaza efectele negative ale radiatiilor electro-magnetice (calculator,TV, telefon mobil, retele electrice, etc.);
- accelereaza procesele de vindecare (la toate nivelurile fiintei: fizic, emotional si mental);
- creaza stare de echilibru si armonie interioara;
- reduce perioada necesara somnului si faciliteaza aparitia viselor lucide;
- are efect de protectie impotriva transmisiilor psiho-mentale negative(deochi, farmece, vraji, etc.)
- favorizeaza considerabil starile de interiorizare si meditatie;
- ajuta la buna dezvoltare a plantelor.

 Aplicatii:
     
-se amplaseaza in locurile cu o concentratie mare de energie electro-magnetica(ex.: pe monitorul calculatorului, intre calculator si operator, pe televizor, etc.);
      -se amplaseaza in zonele geopatogene direct pe sol pentru a anula efectele nocive:
      -se amplaseaza in preajma plantelor pentru buna lor dezvoltare;
      -pe corp se plaseaza in zonele organelor sau membrelor cu probleme sau in zonele cu dezechilibre energetice. In cazul unor dureri, sau afectiuni acute se plaseaza cu baza pe locul afectat, in cazul unor afectiuni cronice se plaseaza  alternativ (o perioada de timp cu baza apoi cu varful spre zona afectata );
      -pe centri de forta pentru dinamizarea si armonizarea lor (cu varful  spre centrul respectiv);
      -pentru o energizare si armonizare globala a fiintei se plaseaza in fata corpului la baza coloanei vertebrale;
      -pentru a ajuta intrarea in stari de interiorizare si de meditatie se tine cu baza in palma dreapta si se plaseaza palma stanga deasupra dispozitivului (pozitionate in dreptul ombilicului).

IMPORTANT :

 Deoarece in fazele de inceput ale operarii cu aceste puternice dispozitive orgonice pot aparea stari de purificare atat fizice cat si psihice-emotionale se impune abordarea graduala a timpului de operare cu ele. Este dificil de prescris un timp limita dat fiind faptul ca fiecare organism si fiinta este unica, dar, ca regula generala, in prima saptamana nu se va depasii in lucrul personal  perioada de 30 minute consecutive, urmand ca fiecare, in functie de starile pe care le are, sa creasca sau sa diminueze perioada de operare cu aceste dispozitive orgonice.

P4120005.JPG

Placeholder  Image 

Salt Lamps - help to put negitive ions into our environment to help combat all the positive ions that are given off by the electric appliances we use.

Photo of Orgon Energy  

SANATATE

 

conesae1.jpg

  1841 LEI
 

b.c.m.refacereenergeticasisanguina.jpg

 
2541 LEI

CONSULTATI MAI INTII PAGINA DE PRODUSE SI APARATE,COMENZI


 $=3,7  lei
     
   
  2016 
 

   .......  ACUM  SI CU PLATA RAMBURS   .......
 COMANDA MINIMA  70 $  ( TRANSPORT GRATUIT )
 
 

 
   SANATATE   
  ..  PROSPERITATE  
 
   HEALTH       ....
        FOR ALL      
  .  lantern

 TIANSHI ... PRODUSE BIOLOGIC-ACTIVE 
 +  APARATE   PT. SANATATE

                        0765.728730        
Mail :    mihaildoc@yahoo.com
 
YM           mihaildoc
SKYPE     mihaildoc